Alle behandelingen worden volledig afgestemd op uw huidtype.

Uiteraard kunt u ook uw bovenlip laten harsen, wimpers en wenkbrauwen laten verven. Bij elke behandeling is één onderdeel inbegrepen voor elk extra onderdeel betaald u tijdens een behandeling slechts € 5,- per aanvullende behandeling.

 

MARIA GALLAND


 

 

JANSSEN COSMETICS
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gezichtsbehandeling
Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling schoonheidsbehandeling Schoonheidsspecialiste julianadorp schoonheidssalon

Gezichtsbehandeling
Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling schoonheidsbehandeling Schoonheidsspecialiste julianadorp schoonheidssalon

Gezichtsbehandeling
Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling schoonheidsbehandeling Schoonheidsspecialiste julianadorp schoonheidssalon

Start Up  
Komt u voor het eerst naar Schoonheidsinstituut Luxelle voor een gezichtsbehandeling? Dan kunt u een afspraak maken voor de Start up. Zie de pagina werkwijze, voor meer uitleg. 

Maria Galland of Janssen Cosmetics

Kiest  u nu voor Maria Galland of voor Janssen Cosmetics? één ding is zeker, u kiest voor een behandeling met kwalitatief goede producten. De reden dat wij sinds enige tijd met 2 merken werken is dat wij voor ieder budget een kwalitatief goede behandeling en thuis verzorgingsproduct willen bieden. 


Janssen Cosmetics
JANSSEN COSMETICS was het eerste Duitse bedrijf dat verzorgingsproducten op de markt bracht waarin het beste uit de farmaceutische industrie en de cosmetica werd verenigd. Bij deze zogenaamde cosmeceuticals gaat het om verzorgingsproducten die gebaseerd zijn op meerdere hoogst effectieve en efficiënte actieve bestanddelen. Ze combineren pure schoonheidsbehandeling met hoogwaardig wetenschappelijk cosmetica onderzoek. Elke cosmeceutical-lijn berust op actieve ingrediënten die optimaal zijn afgestemd op een specifiek huidtype en leidt tot zichtbare en meetbare resultaten. Met cosmeceuticals verzorg je de huid niet slechts aan de oppervlakte, maar de heilzame effecten ervan dringen er diep in door. Ze zijn precies afgestemd op de verschillende behoeften van de huid, waardoor het huidprofiel onmiddellijk langdurig verbetert. 


Maria Galland
Het instituut Maria Galland Paris werd 50 jaar geleden opgericht door een buitengewone vrouw, wiens geest nog steeds het merk inspireert. Met haar unieke inzicht om huidverzorging te individualiseren heeft Maria Galland het voortouw genomen in een holistische benadering van schoonheid. 
Vanuit haar passie voor klassieke dans begreep Maria dat schoonheid draait om energie. Haar sterke overtuiging dat elke vrouw haar eigen unieke energie heeft die haar stralend en mooi maakt, leidde tot haar eigen verlangen om die schoonheid te onthullen. Haar ultieme droom is uitgekomen: haar unieke methode onthult de beautyenergie van elke vrouw, op elke leeftijd. 

 

Al sinds het begin in Parijs in de jaren zestig ligt de focus van Maria Galland op de optimale combinatie van drie belangrijkste elementen in premium.

huidverzorging: zeer efficiënte behandelingen, innovatieve werkstoffen met heerlijke geuren en texturen.

Samen zorgen zij voor een behandeling die niet alleen een beleving op zich is, maar ook qua geurbeleving ontzettend fijn is en de huid een flinke boost geeft met de prachtigste resultaten.

Efficiënte behandelingen worden gecreëerd in de meest moderne onderzoekslaboratoria van Maria Galland Paris die voortdurend op zoek zijn naar waardevolle werkstoffen voor huidverzorging, nieuwe technologieën en revolutionaire formules. Ze worden aangevuld met unieke massage technieken voor de beste anti-agingeffecten. Maria Galland Paris werkt nauw samen met internationale beauty- en lifestyle experts en volgens de nieuwste trends. Hierdoor kunnen we voor elke individuele klant een gepersonaliseerd assortiment producten en lifestyle tips met optimale voordelen aanbieden.

Maria Galland Paris vernieuwt steeds haar professionele schoonheidsbehandelingen voor de huid.

 

 

Tijdens al onze behandelingen wordt de behandeling een oplaadmoment voor uzelf, waarin wij tegelijkertijd streven naar maximale huidverbetering binnen de gekozen behandeling en het gekozen merk. Resultaten verschillen uiteraard per merk en luxe niveau.  
 

Classic behandelingen

 De behandeling bevat alle elementen die een gezichtsbehandeling zou moeten bevatten. Reiniging, diepte reiniging eventueel verwijderen van onzuiverheden, waxen/verven een masker en een afsluitende verzorging. Afhankelijk van uw wensen wordt er een massage verwerkt in de behandeling. Dit is afhankelijk van de gekozen tijdsduur. Bij de behandeling van 45 minuten is er uiteraard minder ruimte voor een uitgebreide massage dan bij de behandeling van 75 minuten. Zowel bij Maria Galland als bij Janssen Cosmetics worden de basis producten uit het assortiment gebruikt. Dit betekent geen speciale maskers, maar een créme masker en bijvoorbeeld geen fruitzuurpeelingen. 

Voor klanten die al langer bij Luxelle komen de volgende behandelingen vallen onder dit niveau: classique behandelingen, reinigingsbehandelingen. 

Deluxe behandelingen

 Net zoals de classic behandelingen bevat de deluxe behandelingen alle elementen die een gezichtsbehandeling zou moeten bevatten. Tijdens de deluxe behandelingen kunnen er intensievere maskers gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld vliesmaskers. Ook wordt er meer met intensievere werkstoffen gewerkt. 

Voor klanten die al langer bij Luxelle komen de volgende behandelingen vallen onder dit niveau: Lift Expert, Thalasso. 

Exclusive behandelingen

 Net zoals de classic en deluxe behandelingen bevatten de exclusive behandelingen alle elementen die een gezichtsbehandeling zou moeten bevatten. Tijdens de Exclusive behandelingen worden er intensievere massagetechnieken, peelingen en maskers gebruikt, zoals bijvoorbeeld bindweefselmassage, peel off maskers en fruitzuurpeelingen. Ook wordt er meer met intensievere werkstoffen gewerkt. 

Voor klanten die al langer bij Luxelle komen de volgende behandelingen vallen onder dit niveau: MMM, fruitzuurpeelingen.  
 

Supreme behandelingen 

 Net zoals bij de andere behandelingen bevatten de Supreme behandelingen alle elementen die een gezichtsbehandeling zou moeten bevatten. Tijdens de supreme behandelingen wordt er echter nog extra een oogmasker t.w.v. 17,50 ingezet tijdens de behandeling. Ook kan er binnenkort bij deze behandeling gekozen worden voor het gebruik van apparatuur tijdens de behandeling, zoals bijvoorbeeld microneedling. 

Oogmasker, mogelijk bij iedere behandeling en inbegrepen bij de supreme!

perfect tegen lijntjes, kringen en zwellingen rond de ogen
€ 17,50
Deze behandeling zorgt voor stralende blikken. Om de tere oog partij te verzorgen en glad te maken wordt een retinol concentraat gebruikt dat rijk is aan werkstoffen – perfect tegen lijntjes en rimpeltjes rond de ogen. Aansluitend verkoelt en verfrist het algenmasker de huid met talloze werkstoffen. U merkt dat sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen.

 

Zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk verminderd. De oog partij straalt jeugdig glad en fris. Dit oogmasker valt bij iedere behandeling te boeken.