Mesoestetic, ons nieuwe merk! 

De reden dat wij als Skinclinic Luxelle hebben gekozen voor Mesoestetic is om nog beter en gerichter te kunnen behandelen op probleemhuiden. Doelgericht en op maat bespreken wij gezamenlijk uw huidprobleem. Er wordt binnen uw agenda en budget een behandelplan opgesteld, welke zowel bestaat uit producten voor thuisbehandeling als behandeling in de Skinclinic. Hieronder leest u meer over dit prachtige Cosmedische merk! 

Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt mesoestetic over de nodige medische ISO-normen.

Met haar hoofdkwartier in Barcelona ontwikkelt, produceert en verkoopt Mesoestetic uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. 

De productie- en controleprocessen ervan voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie.
Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en haar meer dan 35-jarige ervaring vertrouwen talloze artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld op de veiligheid en effectiviteit van mesoestetic.

Mesoestetic Pharma Groep is in eerste instantie een “Medical Company”. Concreet wil dit zeggen dat ze een medische achtergrond heeft. Mesoestetic beschikt over een apart gamma dat exclusief door esthetische artsen wordt gebruikt.

Het is een merk dat een bepaald imago heeft en wenst samen te werken met huidverbeteringsinstituten die interesse hebben in de “Cosmedische” kant van de schoonheidsindustrie en dus échte en langdurige resultaten wensen te behalen.

Elk jaar herinvesteert Mesoestetic Pharma Group 40% van haar winst in Onderzoek & Ontwikkeling.

Op deze manier behoudt en versterk Mesoestetic jaarlijks haar positie als absolute wereldmarktleider in de cosmedische industrie.

Mesoestetic heeft 3 unieke ISO-certificaten. Dit onderscheidt haar van de andere merken. Deze ISO-certificaten worden enkel behaald als je voldoet aan de meest strikte kwaliteits- en veiligheidseisen. Uiteraard behaalde Mesoestetic deze certificaten.

Hun kwaliteitscriteria voor zelfevaluatie betekenen dat ze elk detail van onze productieprocessen controleren en controleren. Ze produceren hun cosmeticalijn bijvoorbeeld in overeenstemming met dezelfde controlevereisten als hun medische lijn voor artsen. Ze hebben ook besloten om zelfvoorzienend te worden, om het water voor injectie dat we in de fabriek gebruiken zelf te zuiveren.