Met ons nieuwe merk Mesoestetic kunnen wij uw huid verbeteren door middel van peels en diverse apparatuur. 


Microneedling:

Microneedling is een techniek die aanzet tot natuurlijk huidherstel. De behandeling geeft een duidelijke verbetering bij acne, grove poriën, een verouderde huid én bij rimpels of fijne lijntjes in het gezicht en decolleté. Het is tevens effectief in te zetten bij littekens, striae en cellulitis.

 

De M.pen is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling en huidverbetering. Er worden, met behulp van een speciale naaldtechniek, microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt. Deze gaatjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar “verwonden” de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door deze prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut en komen er groeifactoren vrij in het bindweefsel, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine in de huid.

Het lichaam herstelt de huid door collageen en elastine aan te maken, waardoor deze weer sterker en egaler wordt. Bij microneedling gebeurt precies hetzelfde. Alleen gebeurt dit op zeer geconcentreerde wijze en op microscopisch niveau. In feite dagen we de huid uit om zich te herstellen en benutten we het herstelproces. Het is een effectieve manier om de huid in de diepte te versterken en aan de oppervlakte te verfraaien, zonder de bovenste huidlaag daarbij te beschadigen. Je huid wordt niet alleen soepeler en egaler, maar ook steviger en gezonder.

De behandeling is het meest effectief in kuurvorm van 4/5 behandelingen met tussenpozen van +/- 4 weken en heeft een korte hersteltijd.


Microneedling zorgt voor:

  • Stimuleert fibroblasten en de productie van elastine, collageen I en III. (Heel belangrijke stoffen bij huidveroudering)

  • Activeert huidherstelmechanismen.

  • Vermindert fijne lijntjes en poriegrootte.

  • Het vermindert het uiterlijk van hypotrofische littekens (verdikte littekens) , oude acne littekens en striae.

  • Verbetert de stevigheid van de huid.

  • Stimuleert de haarzakjes.

BEHANDELING
Gezicht € 94,50
Gezicht + Hals €125,-
Hals + Decollete € 125,-

Full Face (gezicht, hals en decollete) € 149,-

Ogen € 59,50

Optionele extra's voor meer resultaat:

Peeling voor needling € 55,-   (alleen indien de huid dit aankan en goed is voorbereid, meer informatie hierover kunt u telefonisch of per email navragen)


Behandeling bestaat uit:​

  • Reiniging

  • Ontvetten van de huid;

  • De Microneedling-techniek, waar een cocktail vol actieve werkstoffen wordt ingesluisd.

  • Afsluiten met dagverzorging en sterke zonnefactor. 

*We adviseren voor thuis gebruik altijd de Fast Skin Repair. Deze balsem zorgt voor minder afschilfering en een mooier en sneller herstel van de huid.