WERKWIJZE

De eerste behandeling bij Luxelle is de 'Start Up' behandeling. Deze behandeling is een manier om elkaar te leren kennen en is vooral bedoeld om jouw wensen in kaart te brengen. Wij zullen geen resultaten beloven die we niet kunnen behalen. We gaan voor eerlijk advies en vooral oprechte aandacht voor jouw tijdens de behandeling. Samen werken we aan de mooiste versie van jezelf!

Tijdens en na de behandeling zullen we een advies op maat geven. Bij Luxelle wordt niet gewerkt met standaard behandelingen. Wij analyseren de huid iedere behandeling opnieuw, om zo steeds een passende behandeling te geven voor de huid. Alles wordt aangepast aan uw persoonlijke wensen, budget en huidbehoefte. Maar daarbij ook aan seizoenen en leefstijl. Naast een behandeladvies zullen wij ook een advies geven over producten voor een dagelijkse verzorgingsroutine thuis. Het dagelijkse gebruik van producten en de behandelingen in de salon zullen samen zo snel mogelijk tot het gewenste resultaat leiden. 

De prijzen variëren van de gewenste intensiteit van de behandeling en merk en zullen worden besproken.

Met onze ruime ervaring en onze resultaatgerichte behandelingen zullen wij ervoor zorgen dat u na de behandeling ervaart dat de eerste stap is gezet naar een mooie, gezonde en stralende huid! In onze beleving mag een stralende, goed verzorgde en vooral gezonde huid laten zien in welke leven fase zij zich bevindt. Het draagt bij aan de uitstraling en verhoogt uw zelfverzekerdheid.
 

Gezichtsbehandeling
Gezichtsbehandeling
press to zoom
Gezichtsbehandeling
Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling schoonheidsbehandeling Schoonheidsspecialiste julianadorp schoonheidssalon

press to zoom
Gezichtsbehandeling
Gezichtsbehandeling
press to zoom