LOOkX ontstond in 1999. Eind van een millennium, begin van een nieuw tijdperk clean & smart beauty. Wij hebben daardoor inmiddels meer dan 20 jaar ervaring op kunnen bouwen. Van een droom in een Hollands dorpje zijn we uitgegroeid tot ‘global brand’. Het wordt verkocht door honderden beautyprofessionals en dermatologen in 9 landen (en dat worden er steeds meer), en via e-commerce.

Dat betekent voor jou dat je kunt rekenen op 20 jaar testen, verbeteren, luisteren naar gebruikers en nog verder verbeteren. Waardoor we nu aan de top zitten van wat er mogelijk is, met hulp van ons laboratorium dat net zo’n ervaren voorop-loper is als wij. Dat betekent dat je garantie hebt dat je met LOOkX iets goeds in handen hebt. Want dat de salons die toen met ons gingen werken dat nu nog steeds doen, zegt wel wat. In hun eigen woorden: “Eerlijk? We hebben heus wel eens rond geshopt. Maar er is gewoon niets beters.”

LOOkX is ontstaan vanuit de behoefte van Cindy aan producten die écht werken. Deze filosofie zit in ons DNA en zal nooit veranderen.
LOOkX: No empty promises, just results.

© 2021 - 2022 Luxelle | Beauty & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel